Vår historia

Att känna till sin historia och sina rötter skapar förståelse både för dagens situation och för morgondagens företag som vi kontinuerligt skapar. Visste du att Oljeteknik har en företagshistorik som är över 40 år?

 

Vår verksamhet startade i Västerås som ett litet bolag för service inom bensin och bensinpumpar. Trots att vi har upplevt kontinuerlig tillväxt och numera servar hela Norden har vi blivit staden trogen. Verksamheten var liten i omfång men växte snabbt i och med att kompetensen mot flygindustrin växte fram.

Från och med åttio-talet levererar vi olika typer av system för flygbränslehantering till det stora flertalet av flygplatser, vilket innebär att vi nu finns representerade på över hundra flygplatser runt om i Sverige.

 

Vi kan stolt visa till att vi har växt från vårt enkla ursprung till att bli den ledande aktören på de Nordiska marknaderna och att flera av våra kunder har valt att samarbetat med oss i många tio-tals år. Framtiden ser väldigt positiv ut för Oljeteknik och vår ambitionen är att växa ytterligare, både organisk inom nuvarande affärsområden och genom aktiviteter mot nya marknadssegment.

Våra kunder är nöjda kunder och vi är stolta över att ha en mängd etablerade och välrenommerade företag från olika branscher i vår kundlista. Vi ser det som en styrka att arbeta med uppdragsgivare inom flera sektorer.

Västerås Oljeteknik

Kokillgatan 4

721 33 Västerås

Sverige

 

+46 (0)21 12 68 17

design: oddjobbrothers

info@oljeteknik.se

chanel replica | chanel replica sale | chanel replica sale